Installatie & Onderhoud

 

Snel ter plaatse

 

Heldere prijzen

 

Expertise

 

Installatie

GO! Verkeerstechniek heeft klanten door heel Nederland. Wij verzorgen een stabiele werking van alle verkeersregelinstallaties en elektrotechnische installaties in ons beheer. Hiermee voorkomen wij dat fatale storingen lang aanwezig blijven. Een goede werking is namelijk een vereiste voor het waarborgen van de veiligheid in uw omgeving.

Wij realiseren nieuwbouw en verbouwingen aan installaties voor verkeerslichten, openbare verlichting en elektrotechnische aansluitingen. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een gedegen installatie, waarna wij deze samen met u volledig naar uw wensen realiseren.

Zowel nieuwe als bestaande installaties dienen gekeurd te worden conform de daarbij horende eisen en normen. Onze keurmeesters zullen de installaties volledig keuren, rekening houdend met uw wensen en eventuele aanvullingen. De rapportages die hieruit voortkomen nemen wij met u door om eventuele gebreken te kunnen herstellen.

verkeersregelinstallaties
verkeersregelinstallaties

Onderhoud verkeersregelinstallaties

Door het gehele land verricht GO! Verkeerstechniek onderhoud aan verkeersregelinstallaties, zoals verkeerslichten en openbare verlichtingen. Ons werkgebied reikt echter verder. Wij installeren en onderhouden ook elektrotechnische installaties in huis of een bedrijfspand.

Met gespecialiseerd onderhoud aan verkeersregelinstallaties draagt GO! Verkeerstechniek bij aan een veilig wegverkeer in heel Nederland. Het optimaal functioneren van verkeersregelinstallaties is essentieel voor de verkeersveiligheid. Regelmatig onderhoud beperkt het aantal storingen tot een minimum. Wij treden op bij een defect verkeerslicht, een drukknop die niet meer werkt, bij de verbouwing van een kruispunt of andere wegindeling en andere verkeersstoringen.

Meer weten?

Onze onderhoudsdienst houdt zich bezig met zowel geplande werkzaamheden als met storingen.
Kampt u met een storing? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst.

Bel ons op : 0345-342185

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verkeerslicht kopen

Hoewel wij voor een totaalpakket gaan, is het tevens mogelijk verkeerslichten te kopen bij GO! Verkeerstechniek. In ons assortiment vindt u verkeerslichten van verschillende merken en materialen, allen van topkwaliteit. Wilt u meer informatie over een verkeerslicht kopen? Neem dan contact met ons op.

0345-342185

Schroom niet om ons te bellen!

Elektrotechniek project?

Huur ons in als projectmanager

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat
verkeersregelinstallaties

Wilt u verkeerslichten laten plaatsen?

Onderhoud laten verrichten aan verkeersregelinstallaties? Dan vindt u in GO! Verkeerstechniek een deskundige partner. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.