Ontwerp & Advies

Snel ter plaatse

Heldere prijzen

Expertise

Het complete plaatje

Bij GO! Verkeerstechniek leveren en installeren we niet alleen verkeersregelinstallaties, we kijken naar het complete plaatje. Van begin tot eind staan wij u bij en samen zorgen wij ervoor dat uw projecten succesvol verlopen. Wat heeft u nodig? Wij treden op als werkvoorbereider, projectleider en uitvoerder. Dat betekent dat wij de bestektekeningen ontwerpen en het gehele project begeleiden en uitvoeren. Heeft u enkel onderhoud nodig en behoeft u geen volledig project? Dan voeren wij deze klus uiteraard ook graag uit, wij staan overal voor open. Onze service breidt zich uit tot de facetten verkeerstechniek, openbare verlichting en elektra werkzaamheden. Waar in Nederland u ook gevestigd bent, ons team staat voor u klaar!

Projectmanagement elektrotechniek
Projectmanagement elektrotechniek

Ontwerp en advies

Een verkeersregelinstallatie kan geplaatst worden om verschillende redenen. De belangrijkste is het garanderen van de veiligheid van verkeersdeelnemers. Met name gemeentes, provincies en overheden besluiten over de plaatsing van verkeersregelinstallaties. GO! Verkeerstechniek helpt u bij het realiseren van een verkeersregeling. Zo kunnen wij u assisteren bij het maken van bestekken voor uw aanbesteding, het maken van ontwerptekeningen en eventuele revisietekeningen. Met het tekenprogramma AutoCAD maken wij de ontwerp- en revisietekeningen. In het ontwerp verwerken wij alle aspecten die van belang zijn bij het verwezenlijken van een veilig en overzichtelijk verkeerspunt. Ook worden zo de werkzaamheden voor de projectleider duidelijker. Om gedurende het project de kwaliteit te waarborgen, kunnen wij u ook een projectleider aanleveren. Aan u de keus. We starten met de werkvoorbereiding op locatie. Het kabelplan en masten plan worden uitgezet en de kabels en/of leidingen worden aangelegd. Tot slot dekken we alles af met geschikt afdekband en de bestaande verharding.

Projectmanagement elektrotechniek

Rijk aan ervaring treden wij ook op als projectmanager elektrotechniek. Gaat u een project in elektrotechniek opstarten, maar heeft u niet de tijd of ervaring in huis? Dan valt GO! Verkeerstechniek in te zetten als interim projectmanager. Wij managen uw project resultaatgericht, zijn commercieel en communicatief en in staat om snel te schakelen. Gecombineerd met onze kennis op elektrotechnisch gebied leiden wij uw project in goede banen. In het verlengde van onze verkeerstechnische onderhoudsservice verrichten wij ook elektrotechnische installaties voor woningbouw en utiliteitsbouw. Als gecertificeerd elektricien doen wij alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, denk aan een groepenkast aanleggen, bekabeling aanleggen of reparatie aan elektrische apparatuur. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen ons hiervoor benaderen.

0345-342185

Schroom niet om ons te bellen!

Elektrotechniek project?

Huur ons in als projectmanager

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat

Meer weten?

Neem contact op met GO! Verkeerstechniek! Wij komen in heel Nederland, waaronder regio Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.