Storingsdienst

Heeft u een storing? Bel direct

0345-342186

Snel ter plaatse

 

Heldere prijzen

 

Expertise

 

Dag en nacht bereikbaar voor heel Nederland

Verkeerslichten laten repareren? Met onze storingsdienst zijn wij 24/7 bereikbaar. GO! Verkeerstechniek treedt dag en nacht op, ongeacht het tijdstip. Verkeer stopt immers nooit. Het buiten dienst raken van verkeersinstallaties leidt tot ongewenste en onveilige verkeerssituaties. Na een melding van een defect verkeerslicht is onze monteur binnen de gewenste responstijd ter plaatse. Veelgebruikte materialen bij storingen hebben wij op een centrale locatie in Nederland op voorraad. Voor het verhelpen van storingen buiten kantooruren beschikken wij over een wachtdienst organisatie, bestaande uit enkele technici die elkaar afwisselen in cyclussen. Zo is er altijd snel een monteur beschikbaar. Tijdens kantooruren staan er permanent technici voor u klaar, om geplande en onvoorziene werkzaamheden te verrichten. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers beschikken over de benodigde opleiding, ervaring, meetapparatuur en dergelijke.

storingsdienst
storingsdienst

Heeft u last van een storing?

Het is belangrijk dat storingen aan uw installatie snel verholpen worden. Ons team van technische monteurs is 24/7 inzetbaar. Dag in dag uit handelt GO! Verkeerstechniek verkeersstoringen af naar de wensen van onze klant. Wij opereren landelijk, wat betekent dat geen storing ons te ver is. Zit u in Middelburg? Amsterdam? Of ergens in een uithoek van Nederland? Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om het verkeer weer veilig te laten verlopen! Wij hebben ervaring met elektra (zowel thuis als bedrijfspanden), reguliere openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

0345-342186

Storing? Bel ons direct.

Elektrotechniek project?

Huur ons in als projectmanager

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat

Een verkeerslicht storing melden?

Neem direct contact op met GO! Verkeerstechniek! Wij komen in heel Nederland, waaronder regio Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.